Smaki Etiopii czyli o owocach misji

Ile cukru w popcornie i jaki smak ma kawa na wsi? Jak wygląda jej tradycyjne palenie?

Wehikuł czasu, czyli dlaczego przeniosłyśmy się do 2009 roku? Co oznacza słowo ‘timert’ i dlaczego jest tak ważne? Czy w porze deszczowej cały czas pada? Co zrobić na placu z dwusetką dzieci i jak nie stracić cierpliwości? Czy istnieje coś takiego jak bariera komunikacyjna? Kiedy zaczynają się misje?

Parę słów o wyzwaniach i niespodziankach doświadczenia misyjnego, o kulturze południowej Etiopii, o pracy w charyzmacie Matki Teresy z Kalkuty i owocach naszej misji. Wszystko przy niesamowitej muzyce w wykonaniu zespołu „Eloheh”.

Jeśli ciekawi Cię, jak zmieniają się smaki codzienności po misji, koniecznie przyjdź na spotkanie 15 maja o godzinie 19.00 do Cafe Misja CK Fara.